1Woman life's blog

Un blog al unei femei | Pentru femeia din tine

Reguli ale frumusetii

1. Spatele drept – intodeauna spatele drept, nu doar ca metoda de prevenire a aparitiei problemelor de coloana dar si pentru prestanta. Silueta are gratie iar durerile de spate nu apar prea devreme.

2. Demachiere – Intodeauna seara si mai ales dupa o petrecere oricat ai fi de obosita trebuie sa-ti cureti tenul pentru a-i permite acestuia sa respire.

3. Respecta somnul – Cel putin 6 ore pe noapte este necesar sa dormi pentru a fi intr-o forma perfecta iar asta se vedea !

4. Bea multa apa – Cu cat vei incerca sa bei cei 2 litri de apa plata sau ceai recomandati pe zi cu atat pielea ta nu va mai fi uscata si lipsita de stralucire.

5. Cand ne trezim… – Dimineata cand ne trezim e bine sa facem „un dus” cu aer curat deschizand fereastra si adulmecand aerul de afara alungand astfel somnul fara ajutorul cestii de cafea

Va urma…

noiembrie 21, 2009 - Posted by | Frumusete

Un comentariu »

  1. In legatura cu spatele drept… chiar am vazut zilele trecute la un magazin o tanara cu cocoasa..vorbesc serios..mauitam la ea socata..cat de urat ii sta cu cocoasa…si mamiram de tineretea ei..dezavantajul ei ca era prea inalta

    Comentariu de Lorena | noiembrie 29, 2009 | Răspunde


Lasă un comentariu