1Woman life's blog

Un blog al unei femei | Pentru femeia din tine

Taxa pe sex premarital?


„Luata in considerare de cateva luni, de ministrii cabinetului Boc, la propunerea europarlamentarului pe probleme de Sanatate si familie, Mircea Pascu si a ministrului de finante Sebastian Vladescu, taxa pe sex premarital si relatii intraconjugale a trecut astazi (08.01.2009) fara probleme prin parlament, fiind adoptata cu 350 de voturi pentru, 70 de voturi impotriva si 6 abtineri… Din fericire pentru credinciosii cu frica de Dumnezeu, taxa se aplica doar cuplurilor care traiesc in concubinaj nu si cuplurilor casatorite, acestea fiind obligate sa contribuie doar daca intentioneaza sa aiba o relatie sexuala cu o persoana din afara cuplului.”

Pe ce mai urmeaza sa puna taxe?! Curiozitatea mare este cum vor aplica aceasta „lege” si care va fi criteriul de control in vederea achitarii acestei taxe, in cazul mentionat de ei… Cat de curand vor ajunge sa puna taxe pe gandurile noastre, pe aer sau pe ce? Daca de acum intre 2 persoane exista atractie sexuala ei vor fi nevoiti sa-si tina in frau „hormonii” conform noii „legi”.
Un lucru considerat intim, relatia sexuala, ajunge a nu mai fi pentru toata lumea o taina a lor fara a fi contorizati .
Preturi ridicate la prezervative si anticonceptionale si putem fi fericiti ca va creste numarul bolilor si avorturilor… Dar la ce mai avem nevoie de toate acestea daca nu putem trai in concubinaj sau nu poti avea o relatie sau o aventura de o noapte?
Ridicol cred ca este cel mai potrivit cuvant pentru cel care a debitat o asemenea „lege”. Cat de frustrat poti fi sa ajungi sa gandesti asa ceva?
Un lucru este clar: nu vor castiga nimic de pe urma acestei legi!
Le uram bafta in continuare si sa speram ca unii oameni care ne conduc vor ajunge sa se maturizeze.

ianuarie 15, 2010 - Posted by | Diverse, Sex & Relatii | , , , ,

4 comentarii »

  1. Nu este 1 aprilie nu?pare revoltator dar are si o latura comica:D Cum vor reusii sa aplice legea asta si cine da amenzi? or sa intre peste tine in casa, ca poate te surprine, pun microfoane sau apeleaza la vecina de la parter?oare de ce imi aduce asta aminte?
    Nici nu stiu ce este mai trist; ca poate cineva sa vina cu o astfel de propunere, sau ca sunt unii care voteaza o mizerie ca asta? Totusi pastrez speranta ca este una din multele legi aparuta doar ca sa aibe ei impresia ca fac ceva pentru salariu grotesc de mare pe care-l au.
    Inca un motiv sa rada si curciile de noi:|

    Comentariu de Elena | ianuarie 23, 2010 | Răspunde

    • Fraaaaatilooooor. Desteptati-va!!! Sursa este asta http://www.times.ro/national/romania-introduce-taxa-pe-sex-premarital si articolul respectiv este postat in categoria „Aproape Adevarat”, in acelasi loc in care sunt postate articole de genul: „Aliodor Manolea prins in timp ce se pregatea sa atace energetic o minora”, „Traian Basescu doneaza 500.000.000 Euro pentru Haiti, din economiile proprii”, ” Emil Boc a decis sa se retraga pe Pandora”. Acum trageti voi concluziile.

      Comentariu de gooDoctor | ianuarie 25, 2010 | Răspunde

      • Traim in Romania… pana la urma nimic nu este exclus dar sigur este dureros!

        Comentariu de 1womanlife | ianuarie 25, 2010

  2. Tinand cont ca avem si legi absurde nu ar fi fost ceva inimaginabil cu toate astea mea culpa ca nu am fost mai sceptica decat de obicei.

    Comentariu de Elena | ianuarie 27, 2010 | Răspunde


Lasă un comentariu